Σοφία Μιχαλίτση - Άκης Έβενης - «Το ΕΣΡ πρέπει να απαγορεύσει το play list» : Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70.

Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. «Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι
«Το 1993 αποχαιρέτησα το "Καλησπέρα κύριε Έντισον", κάτι from www.womantoc.gr
Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε .

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε .

Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Î'φιέρωμα του Î'ρχείου της ΕΡΤ στην έναρξη του Î
Î'φιέρωμα του Î'ρχείου της ΕΡΤ στην έναρξη του Î"εύτερου from press.ert.gr
Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας .

Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και .

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Διετέλεσε διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας και . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70. Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο είναι μεγάλη, καθώς η αποθανούσα, διευθύντρια του . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε .

Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Θανάσης Î'θανασίου - #55 by fotis_anikanopoihtos
Θανάσης Î'θανασίου - #55 by fotis_anikanopoihtos from rembetiko.gr
Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση.

Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση.

Έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση, η «ιστορική διευθύντρια του δεύτερου» και του σκαι. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός σοφία μιχαλίτση. Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον σκαι, καθώς υπήρξε . Η σοφία μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Το δεύτερο πρόγραμμα 103.7, αρχής γενομένης από σήμερα, θα παρουσιάσει μια σειρά από ειδικά προγράμματα στη μνήμη της σοφίας μιχαλίτση. Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Η σοφία μιχαλίτση άνοιξε το ρεπερτόριό του κρατικού ραδιοφώνου, αξιοποίησε την ελαφρά ορχήστρα των μουσικών συνόλων, ξεκίνησε τις απευθείας . Πέθανε σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα .

Σοφία Μιχαλίτση - Άκης Έβενης - «Το ΕΣΡ πρέπει να απαγορεύσει το play list» : Η διευθύντρια του δεύτερου προγράμματος, από τη δεκαετία του '70.. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η σοφία μιχαλίτση. Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της σοφίας μιχαλίτση, σε ηλικία 85 ετών, η οποία συνέδεσε την πορεία της με το δεύτερο πρόγραμμα . Έφυγε από τη ζωή η σοφία μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην ελλάδα, . Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της . Μεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο.